onsdag 21. oktober 2015

Oppdrag Elleville dager

Vi fikk i oppdrag av vgs-klassen elevene på Interiør og utstilling om å dekorere ett av podium for Gulskogen senteret til elleville dager kampanjen. Vi begynte på skolen med å bestemme hvordan dokkene skulle se ut, vi bestemte at vi skulle ha en pirat, en skurk, en prinsesse og en superhelt. Alle dokkene våres skulle være barn. Etter vi hadde bestemt dette bestemte vi hvem gruppe som skulle gjøre hva, gruppa mi fikk i oppgave å lage antrekk til skurken.
Fargekoden vi skulle ha på antrekka var gult og svart. Vi bruke forskjellige ting vi hadde som for eksempel gule t-skjorter og svarte søppelsekker. Gruppa mi ble ferdig ganske fort så vi fikk i oppgave å lage piraten også. Vi ble ferdig med pirat antrekket i siste time.


Neste time dro vi til Gulskogen for å sette antrekket på dokkene på senteret, dekorere podiet og gjøre noen siste finisher. Når vi var helt ferdig og hadde sjekket om alt så bra ut dro vi å spiste, etter det fikk vi dra hjem. Det var et fint oppdrag og det hadde vært gøy å gjøre det igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar