fredag 23. oktober 2015

Dukkeutstilling for elleville dager

Den 9. oktober fikk 1Dha på Eiker videregående skole i oppdrag å lage en utstilling av dukker for elleville dager på Gulskogen den 12. oktober.


Klassen vår ble inndelt i grupper til forskjellige temaer for hva slags antrekk som appellerer yngre og eldre barn. 1Dha med læreren ble enige å mekke ei pirat, tyv, superhelt og en prinsesse. Gruppen jeg var med besto av fire klasse elever og vi måtte lage en tyv og en pirat, og vi fikk beskjed at det var lurt å skisserte for hvordan vær individ forestilte seg hvordan en ei tyv så ut.


Vi ble enige med en av gruppens skisse og vi gikk og henta alle materialene og begynte med buksa. Buksa er enkel men var vrien å lage til dukken og var nemlig av en søppelpose. Det var viktig at antrekket kunnes ta av og på. Den gule skjorta måtte justeres etter størrelsen på dukken og endte med en genser. Skjorta er inni buksa og blir holdt på plass av hjemmelaget belte. Vi tenkte for å toppe det alt til slutt for denne tyven måtte vi gjøre den maskert. Jeg var dessverre syk samme dag vi skulle på Gulskogen så jeg vet ikke hva som har hendt, men fra min tolkning av de bildene de tok fant de fram noen passende sko og en ellevill pose den kunne holde på.

 Hatten er egentlig to capser opp i hverandre med fjær på for skjule begge. Toppen er en lett genser med glidelås.

 Shortsen er av en olabukse og kroken er delen på ei kleshenger.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar