onsdag 28. desember 2011

Julemesse for ungdomsbedriftene.

Mandag 19.12.11 var ungdomsbedriftene endelig klare til å vise fram forretningsideene sine for publikum. Da hadde mange timers arbeid endelig gitt resultater og skulle prøves for kundene.
Elevene har jobba intenst med både forretningside, produkter, brosjyre, visittkort og selve standen.
Da klokka var ett stod elevene stolte og viste fram produkter. Forsiktig sèg det på med foreldre, besteforeldre, søsken, medelever og lærere som var både skuelystne og ute etter de siste julegavene. Her kunne man kjøpe alt fra vakre dekorerte lys til smykker i ulike varianter, reflekser integrert i uteplagg, til deilige hudkremer. Man kunne til og med få seg en flott ny kjole til jul!!!

Det skulle kåres vinnere i ulike kategorier som f.eks; beste brosjyre, beste logo, beste forretningsidee, beste stand, bestesamarbeid og beste selger. Juryen som skulle avgjøre hvem som skulle få de ulike prisene var satt sammen av rektor Ingrid Aaen og Hilde Vistnæs. De hadde en tøff jobb med å skille de ulike bedriftene fra hverandre. Konkuransen var tett men til slutt var prisene klare.
Beste produkt gikk til GiftiqUBBeste foretningside gitt til Night Light UBBeste logo gikk til KISS UBBeste brosjyre gikk til Perfekt to face UBBeste stand gikk til HOMEMADE UBBeste samarbeid gikk til 5 Minutes to fashion.Beste selger gikk ikke til noen men Katrine Aanerud Hansen fikk hederlig omtale fra juryen for sin innsats.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar