tirsdag 28. oktober 2014

Design og håndverks samarbeider med Eric Heim

Klasse 1dha ved Eiker videregående skole har i disse dager avsluttet et samarbeid med Eric Heim. Eric Heim har skrevet norsk musikk denne høsten som skal utgis på plate. I forbindelse med dette tok han kontakt med Eiker videregående skole og spurte om det var noen som ville hjelpe han å lage cover til den nye plata. 
Klasse 1dha ved Eiker videregående skole tok utfordringen.
Samarbeidet startet ved at klassen fikk tilgang på noen av sangene som skulle spilles inn. Blant annet Sjelefred som blir tittellåta på den nye plata. Sangen gikk nærmest på repeat i klasserommet for at elevene skulle komme inn i den rette stemningen. Sangen kan du høre her


Elevene fikk besøk av Eric Heim hvor han som kunde ble stilt en rekke spørsmål for at produktet skulle bli så nært opp til det han ønsket seg som mulig. Elvene satte i gang å jobbe og etter en uke med utprøvinger med farger og teknikker lå først utkast ferdig til kunden.
Her kan du se noen smakeprøver på det som var laget så langt.




Det ble gjort noen justeringer både med tanke på fargevalg og integrering av tekst til coverene var ferdige for at kunden, Eric Heil kunne velge ut hvilket av coverene som skulle følge sangene hans. 















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar