mandag 15. april 2013

9.klassinger på besøk.

Onsdag 10.april fikk Eiker videregående skole besøk av 9.klassinger fra Øvre Eiker kommune, Nedre Eiker kommune og Modum. Skolen fikk doblet sitt elevtall og det var yrende liv på alle fellesarealer.

Design og håndverk og Interiør og utstilling tok også imot gjester denne dagen. Elevene på Design og håndverk hadde selv stått for å lage oppgavene gjestene skulle få prøve seg på. De kunne velge blant fire ulike oppgaver som i kortform var oppgaver vi har hatt iår.

En oppgave gikk på å lage et Moodboard eller en stemningsplakat. Elevene kunne velge tema selv ut fra egne interesser.

En annen oppgave tok utgangspunkt i tegning. Tegning er en grunnleggende ferdighet man må øve på uansett hvilket yrke man velger etter Design og håndverk. Her fikk elevene lage en gråtoneskala og prøv seg på en tegning hvor de skulle tegne etter beskrivelsen fra en medelev. 

Så var det en oppgave hvor elevene fikk lære å knytte makrame. Det var veldig populært. Denne oppgaven gjør elevene våre på høsten i forbindelse med yrker som rette seg mot tekstil og design.


Til slutt hadde elevene mulighet til å prøve seg som frisører og sette opp hår til en festlig anledning. Her ble det mange fine frisyrer.

Det var en lang dag både for våre elever på Design og håndverk, men også for de som var på besøk.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar