torsdag 15. mai 2014

Utstilling på Gulskogensenteret under Elleville dager.

Elevene har fått en fantastisk mulighet til å erfare hva det vil si å jobbe i en bransje der du har tidspress og en tidsfrist som må holdes.

Skolen fikk en henvendelse fra Gulskogen senter i Drammen, hvor de inviterte klassene på Design og håndverk og Interiør og utstilling til å ta oppdraget med å lage Ellevilt innhold til 6 podier i fellesarealene  på senteret. Tidsfristen hang sammen med når de Elleville dagen på senteret skulle starte og oppdraget gikk ut på å lage ellevilt innhold til utstillingsdukkene som skulle stå på podiet. Tema var Hip Hop og materialene vi kunne bruke var kampanjemateriellet til Elleville dager, mest gult og litt sort. Plast, papi og ballonger.

Elevene ble satt i grupper og fikk jobbe fram ulike forslag til podier i målestokk 1:10. Disse podiene stod klart til høstferien. To av fire podier i  hver Design og håndverksklasse  ble valgt ut av en jury bestående av utsillingsdesigneren Lene Bakke Olsen,  på Gulskogen senter og lærere ved Eiker videregående skole. Nå ble fire grupper til to. Disse to gruppene jobbet sammen om ett podie og lagde klær, masker, kassetspillere og andre effekter som hørte til.

Utstillingene stod ferdig til åpning av Elleville dager. Elevene hadde fått en smak på virkeligheten og kundene på Gulskogen senter kunne stemme på flotte podier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar